Перегляд зібрання за групою - Теми сиркові вироби

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати від 1 до 9 із 9
ТипДата випускуДата внесенняНазваАвтор(и)
Master Thesis202025-гру-2020Вплив консервантів на мікробіологічну стійкість молочних продуктівОлейнікова, Орина Володимирівна; Oleynikova, Oryna Volodymyrivna
Bachelor Thesisчер-202327-чер-2023Проєкт цеху виробництва кисломолочного сиру та сиркових виробів потужністю 60т молока незбираного молока за добуГанущин, Тарас Олегович; Hanushchyn, Taras
Bachelor Thesisчер-202329-чер-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного роздільним способом та сиркових виробів потужністю переробки 25 т за зміну молока м. ч. ж. 3.7 %Шишка, Тетяна Русланівна; Shyshka, Tatiana
Bachelor Thesis202130-чер-2021Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного та виробів з нього потужністю переробки молока 20 т за змінуЛижин, Андрій Сергійович; Lyzhyn, Andrii Serhiiovych
Bachelor Thesisчер-202328-чер-2023Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом з організацією переробки вторинної сировини потужністю переробки незбираного молока 26 т за змінуЧайківський, Адам Адамович; Chaikivskyi, Adam
Bachelor Thesis202226-чер-2022Проєкт цеху з виробництва сиру кисломолочного традиційним способом та виробів з нього потужністю 25 т молока за змінуКучарська, Ірина Богданівна; Kucharska, Iryna
Master Thesis20191-січ-2020Розроблення сирково-рослинного продукту з впровадженням інновації у цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЛотоцький, Володимир Михайлович; Lototskyi V.M.
Master Thesis202129-гру-2021Розроблення технології сиркового виробу із шовковицею з проектуванням цеху сиру кисломолочного та виробів з ньогоЗубкович, Наталя Миколаївна; Zubkovych, Natalia
Master Thesis202230-гру-2022Удосконалення технології сиркових виробів із сливою на замовлення ПрАТ “Тернопільський молокозавод”Третяк, Софія Олегівна; Tretyak, Sofya Olehivna